Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

2117 of Sweden Vassbacken, softshelljakke, herre, orange

Varenummer (SKU): 20868-24533-67802 Kategori:
Tilbud
Flere billeder

Original price was: kr. 899,00.Current price is: kr. 719,00.

(53 kundeanmeldelser)

Vassbacken er en tynd og let softshelljakke med en høj krave. Den er lavet med en vandtæt overflade så du ikke skal være nervøs for om der kommer en regnbyge imens du er ude. Syningerne har ingen svejsning eller tape bagved, men til kortere regnbyger gør … læs mere her
Er 2117 of Sweden Vassbacken, softshelljakke, herre, orange på lager?


Køb 2117 of Sweden Vassbacken, softshelljakke, herre, orange

Beskrivelse

2117 of Sweden Vassbacken, softshelljakke, herre, orange fakta:

  • Navn: 2117 of Sweden Vassbacken, softshelljakke, herre, orange
  • Pris: Kr. 719.00
  • Prisgaranti: Ja
  • Fragt: Kr. 39
  • Mærke: 2117 of Sweden
  • Fri Fragt: Ja, ved køb over kr. 999
  • Kategori: Softshell jakker til herrer
  • VareID: 20868-24533-67802

Bestil 2117 of Sweden Vassbacken, softshelljakke, herre, orange fra 2117 of Sweden i dag til kun kr. 719.00 – så sendes den direkte til dig.

2117 of Sweden Vassbacken, softshelljakke, herre, orange til din ferie

2117 of Sweden Vassbacken, softshelljakke, herre, orange er efter stor efterspørgsel tilføjet i varegruppen Softshell jakker til herrer. Når du bestiller her får du lovpligtige 14 dages returret hvis du skulle fortryde dit køb din vare. Fun fact er at de fleste shoppere i Danmark køber 2117 of Sweden Vassbacken, softshelljakke, herre, orange hos onlineshoppen Skisport.dk, der altid har et stort udvalg af populære varer. I det store udvalg af varer finder du noget for alle, deriblandt også dette produkt. Køber du varer online sparer du penge- fordi webshoppen ikke har udgifter til en fysisk butik.

2117 of Sweden Vassbacken, softshelljakke, herre, orange og fordelene ved at købe online

Når du svinger kortet i de danske webshops, er du stillet lidt bedre, som ikke nødvendigvis findes i fysiske butikker. Loven siger, du har ret til at returnere dine varer indenfor 14 dage. efter du har købt dine varer, og nogle webshops har valgt at give mere der kan forlænge din standard returret med både uger og måneder. At handle online giver dig også en anden fordel, som er et stort udvalg, og det er let at gennemskue, hvilken pris og betingelser der er bedst, blandt de mange udbydere af varer, der findes online. Din sammenligning kan du rent faktisk lave direkte på din mobiltelefon i bussen eller toget. Den helt stort fordel ved købe produkterne online er at slippe for, at være underlagt butikkernes åbningstider. Når du har handlet dine produkter, kommer de hjem til din adresse, medmindre du vælger at få dem sendt til din arbejdsadresse, og få den løsning, der passer bedst for dig. Det med at stå i kø i en butik er efterhånden ret gammeldags, når du køber online så gå let og ubesværet direkte til kassen, når du er færdig med at handle, så er det aldrig mere ubehaget ved at stå alt for tæt i en kø til kassen.

53 reviews for 2117 of Sweden Vassbacken, softshelljakke, herre, orange

Vær den første til at anmelde “2117 of Sweden Vassbacken, softshelljakke, herre, orange”