Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

2117 of Sweden Vassbacken, softshelljakke, herre, navy

Varenummer (SKU): 20867-24532-67801 Kategori:
Tilbud
Flere billeder

Original price was: kr. 899,00.Current price is: kr. 719,00.

(77 kundeanmeldelser)

Vassbacken er en tynd og let softshelljakke med en høj krave. Den er lavet med en vandtæt overflade så du ikke skal være nervøs for om der kommer en regnbyge imens du er ude. Syningerne har ingen svejsning eller tape bagved, men til kortere regnbyger gør … læs mere her
Er 2117 of Sweden Vassbacken, softshelljakke, herre, navy på lager?


Køb 2117 of Sweden Vassbacken, softshelljakke, herre, navy

Beskrivelse

2117 of Sweden Vassbacken, softshelljakke, herre, navy fakta:

  • Navn: 2117 of Sweden Vassbacken, softshelljakke, herre, navy
  • Pris: Kr. 719.00
  • Prisgaranti: Ja
  • Fragt: Kr. 39
  • Mærke: 2117 of Sweden
  • Fri Fragt: Ja, ved køb over kr. 999
  • Kategori: Softshell jakker til herrer
  • VareID: 20867-24532-67801

Bestil 2117 of Sweden Vassbacken, softshelljakke, herre, navy fra 2117 of Sweden i dag til kun kr. 719.00 – så sendes den direkte til dig.

2117 of Sweden Vassbacken, softshelljakke, herre, navy til din ferie

2117 of Sweden Vassbacken, softshelljakke, herre, navy er ret populær blandt alle vores varer i onlineshoppen i den populære kategori Softshell jakker til herrer. Der følger også lovpligtige 14 dages returret til at sikre dig mod fortrydelse af købet af din vare. Du kan roligt gøre som rigtig mange andre har gjort før dig og købe din 2117 of Sweden Vassbacken, softshelljakke, herre, navy i webshoppen Skisport.dk, der har alle de efterspurgte varer i deres sortiment. Vi har håndplukket varerne og blandt dem går mange på jagt efter deres mål, som jo fx kan være dette produkt. Købes der ind i online webshops er varerne billigere- og det lader sig gøre, når man ikke skal betale til showroom og butikker på dyre adresser.

2117 of Sweden Vassbacken, softshelljakke, herre, navy og fordelene ved at købe online

Forbrugere der køber produkter i danske webshops, er betingelserne lidt gunstigere, som ikke nødvendigvis findes i fysiske butikker. Du skal kunne returnere dine varer i 14 dage. efter du har købt dine varer, og i nogle tilfælde giver shoppen endda mere end de 14 dage, de er forpligtet til. Husk også på, at du online har et kæmpe udvalg, og det at sammenlligne priser bliver en leg, i den store skov af webshops, der er derude. Og i dag kan du uden videre sammenligne priser i løbet af nul-komma-fem med din smartphone eller tablet. En af de store fordele når du handler online, er du slipper for, at skulle slæbe varerne hjem fra butikken. Webshoppen sender din varer direkte til din adresse, eller du kan bede dem om at sende til dit arbejde i stedet for, så du kan frit vælge den løsning, der er bedst for dig. Det med at stå i kø i en butik er efterhånden ret gammeldags, når du køber online det er slut med dårlig køkultur og vrissende mennesker, så undgår du skrigende unger, der plager deres forældre om slik og søde sager.

77 reviews for 2117 of Sweden Vassbacken, softshelljakke, herre, navy

Vær den første til at anmelde “2117 of Sweden Vassbacken, softshelljakke, herre, navy”