Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

2117 of Sweden Vedum, regnbukser, junior, sort

Varenummer (SKU): 20846-24511-72431 Kategori:
Tilbud
Flere billeder

kr. 239,00

(13 kundeanmeldelser)

Vind- og vandtætte og åndbare regnbukser, som holder dig tør og varm, selv når det bliver rigtig vådt. Bukserne er fremstillet i et let materiale, som giver en rigtig god bevægelsesfrihed. Alle syninger og sømme er tapede for maksimal vandtæthed.

Buksern … læs mere her
Er 2117 of Sweden Vedum, regnbukser, junior, sort på lager?

Annonce
Køb 2117 of Sweden Vedum, regnbukser, junior, sort

Beskrivelse

2117 of Sweden Vedum, regnbukser, junior, sort fakta:

  • Navn: 2117 of Sweden Vedum, regnbukser, junior, sort
  • Pris: Kr. 199.00
  • Mærke: 2117 of Sweden
  • Fri Fragt: Ja, ved køb over kr. 999
  • Kategori: Regntøj til børn
  • VareID: 20846-24511-67688

Bestil 2117 of Sweden Vedum, regnbukser, junior, sort fra 2117 of Sweden i dag til kun kr. 199.00 – så sendes den direkte til dig.

2117 of Sweden Vedum, regnbukser, junior, sort til den aktive vinter

2117 of Sweden Vedum, regnbukser, junior, sort fås sammen med en masse andre varer lige her i shoppen i vores gruppe af varer Regntøj til børn. Når du bestiller her får du lovpligtige 14 dages returret der er en god garanti mod at købe det forkerte. Du kan inden for fristen bare returnere din vare. Vidste du at størstedelen af dem der handler online køber 2117 of Sweden Vedum, regnbukser, junior, sort ved den velkendte shop AktivVinter.dk, som giver dig det store udvalg til de rigtige priser. I det store udvalg af varer finder mange det de leder efter, som jo fx kan være denne vare. Køber du varer online er varerne billigere- det skyldes bl.a. at sådan noget som husleje kan være meget lavere, da en god beliggenhed ikke er nødvendig.

2117 of Sweden Vedum, regnbukser, junior, sort – dine fordele når du køber online

Når du svinger kortet i de danske webshops, begunstiges du af bedre rettigheder, som ikke nødvendigvis findes i fysiske butikker. Danske webshops skal jf. loven give 14 dages returret. når dine varer købes i en shop, og nogle webshops har valgt at give mere det er slet ikke ualmindeligt, at få 30, 60 eller 90 dages returret i dag. Når webshops ligger online, får du med et par klik et stort udvalg , og det gør en prissammenligning let, uden af være afhængig af, at det skal være tæt på din bopæl. Det er let i dag at sammenligne priser – du kan gøre det fra mobilen eller en tablet uden brug af en computer. Ved at købe dine varer online, slipper du for, at skulle få det hele til at passe med de forskellige buslinjer og tidspunkter. Efter at have afsluttet din handel, bliver dine varer sendt til dig, medmindre du vælger at få dem sendt til din arbejdsadresse, så du kan frit vælge den løsning, der er bedst for dig. Glem alt om at stå i kø, hvor ekspedienten lige skal ringe til en anden for at høre, hvorfor prisen ikke går ind til det rigtige. Når handlen foregår online så det er direkte til kassen, når du er færdig med at handle, så slip for de sædvanlige forkerte valg af kø – man vælger altid den langsomste.

13 reviews for 2117 of Sweden Vedum, regnbukser, junior, sort

Vær den første til at anmelde “2117 of Sweden Vedum, regnbukser, junior, sort”