Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

2117 of Sweden Trollebo, fleecetrøje, dame, blå

Varenummer (SKU): 21080-24745-68722 Kategori:
Flere billeder

kr. 449,00

(11 kundeanmeldelser)

Trollebo er en minimalistisk designet fleecetrøje med høj hals. Den er perfekt som mellemlag om vinteren, hvad end du står på ski, eller du bare mangler ekstra varme til dine gåture i det kolde vejr.

De elastiske manchetter sørger for at slutte tæt om di … læs mere her
Er 2117 of Sweden Trollebo, fleecetrøje, dame, blå på lager?

Annonce
Køb 2117 of Sweden Trollebo, fleecetrøje, dame, blå

Beskrivelse

2117 of Sweden Trollebo, fleecetrøje, dame, blå fakta:

  • Navn: 2117 of Sweden Trollebo, fleecetrøje, dame, blå
  • Pris: Kr. 449.00
  • Mærke: 2117 of Sweden
  • Fri Fragt: Ja, ved køb over kr. 999
  • Kategori: Fleecetrøjer, skitrøjer og skipullies til damer
  • VareID: 21080-24745-68722

Bestil 2117 of Sweden Trollebo, fleecetrøje, dame, blå fra 2117 of Sweden i dag til kun kr. 449.00 – så sendes den direkte til dig.

2117 of Sweden Trollebo, fleecetrøje, dame, blå til den aktive vinter

2117 of Sweden Trollebo, fleecetrøje, dame, blå kan på grund af dens store popularitet nu findes i den godt sælgende kategori Fleecetrøjer, skitrøjer og skipullies til damer. Du får oven i købet lovpligtige 14 dages returret som er en fin sikkerhed for dig, hvis du nu fortryder dig køb af din vare. Vidste du at størstedelen af dem der handler online køber 2117 of Sweden Trollebo, fleecetrøje, dame, blå i den kendte webshop AktivVinter.dk, der virkelig har samlet toppen af de mest populære varer. I det store udvalg af varer kan du shoppe løs efter lækre varer, det kan jo passende være dette produkt. Når du handler online er varerne billigere- når webshoppen sparer de penge som en almindelig butik bruger, så kommer det dig til gode.

2117 of Sweden Trollebo, fleecetrøje, dame, blå – dine fordele når du køber online

Forbrugere der køber produkter i danske webshops, får du nogle bedre betingelser, så du på nogle områder er bedre stillet, end hvis du handler I fysiske butikker. Du skal kunne returnere dine varer i 14 dage. når produkterne er købt online, en del shops efterhånden giver endnu mere som ligger udover de lovpligtige 14 dage. At handle online giver dig også en anden fordel, som er et stort udvalg, og det giver en god gennemsigtighed på priserne, i den store skov af webshops, der er derude. Og i dag kan du uden videre sammenligne priser når du har lyst, uden at være afhængig af butikkers åbningstider. Mange har allerede fundet glæde ved at købe online og slippe for, at være afhængig af at nå at handle i butikkens åbningstid. Et fragtfirma som f.eks. Postnord eller GLS sender varerne til din adresse, hvis du ikke har valgt at få dem sendt hen til dit arbejde, du skal bare huske at vælge den rigtige adresse. De tider med at stå i kø er længe forbi – i dag handler vi online og køer er en saga blot, her er det direkte til kassen og betale med det samme, så er det aldrig mere ubehaget ved at stå alt for tæt i en kø til kassen.

11 reviews for 2117 of Sweden Trollebo, fleecetrøje, dame, blå

Vær den første til at anmelde “2117 of Sweden Trollebo, fleecetrøje, dame, blå”