Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

2117 of Sweden Trollebo, fleecejakke, dame, blå

Varenummer (SKU): 23466-27125-74746 Kategori:
Flere billeder

kr. 549,00

(80 kundeanmeldelser)

Trollebo er en minimalistisk designet fleecejakke med høj hals. Den er perfekt som mellemlag om vinteren, hvad end du står på ski, eller du bare mangler ekstra varme til dine gåture i det kolde vejr.

De elastiske manchetter sørger for at slutte tæt om di … læs mere her
Er 2117 of Sweden Trollebo, fleecejakke, dame, blå på lager?

Annonce
Køb 2117 of Sweden Trollebo, fleecejakke, dame, blå

Beskrivelse

2117 of Sweden Trollebo, fleecejakke, dame, blå fakta:

  • Navn: 2117 of Sweden Trollebo, fleecejakke, dame, blå
  • Pris: Kr. 549.00
  • Mærke: 2117 of Sweden
  • Fri Fragt: Ja, ved køb over kr. 999
  • Kategori: Fleecetrøjer, skitrøjer og skipullies til damer
  • VareID: 23466-27125-74746

Bestil 2117 of Sweden Trollebo, fleecejakke, dame, blå fra 2117 of Sweden i dag til kun kr. 549.00 – så sendes den direkte til dig.

2117 of Sweden Trollebo, fleecejakke, dame, blå til den aktive vinter

2117 of Sweden Trollebo, fleecejakke, dame, blå findes stadig i Top-10 eller tæt på i kategorien Fleecetrøjer, skitrøjer og skipullies til damer. Der kommer hele lovpligtige 14 dages returret til at sikre dig mod fortrydelse af købet af din vare. Det er efterhånden velkendt at online shoppere køber deres 2117 of Sweden Trollebo, fleecejakke, dame, blå online hos webshoppen AktivVinter.dk, der er blandt de førende i Norden inden for branchen. Hos webshoppens store udvalg finder du noget for alle, det kan jo passende være det produkt på denne side. Ved at købe dine varer i en webshop kan priserne findes lavere end i butikker- det skyldes bl.a. at sådan noget som husleje kan være meget lavere, da en god beliggenhed ikke er nødvendig.

2117 of Sweden Trollebo, fleecejakke, dame, blå – dine fordele når du køber online

Køber du varer online, er der bedre fordele, som ikke nødvendigvis findes i fysiske butikker. Danske webshops skal jf. loven give 14 dages returret. når du har handlet dine varer, og i nogle tilfælde giver shoppen endda mere for at skille sig ud fra konkurrenterne i markedet. Derudover har du et meget større udvalg, og priser og betingelser er let for dig at sammenligne, iblandt alle de shops der sælger det, du er ude efter. Du kan oven i købet gøre det på alle tider af døgnet, så længe du er online. Du får også en anden stor fordel, når du shopper online, og det er du slipper for, at varens pris er forskellige fra skiltet og til kasseapparatet, så du skal stå i kø bagefter for at få den rigtige pris. Webshoppen kan sende produkterne hjem til dig, medmindre du vælger at få dem sendt til din arbejdsadresse, og få den løsning, der passer bedst for dig. Det med at stå i kø i en butik er efterhånden ret gammeldags, når du køber online køen er der slet ikke, når du handler online, så det er slut med at blive irriteret over langsomme mennesker i køen.

80 reviews for 2117 of Sweden Trollebo, fleecejakke, dame, blå

Vær den første til at anmelde “2117 of Sweden Trollebo, fleecejakke, dame, blå”