Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

Dale of Norway Dalestølen, sweater, dame, mørkeblå/hvid

Varenummer (SKU): 21351-25016-69637 Kategori:
Flere billeder

kr. 2.099,00

(88 kundeanmeldelser)

Dalestølen sweateren er lavet af 100% merinould som er blød mod huden, så den kan bæres direkte mod huden. Den er med en høj krave, så du får optimale varme omkring halsen, så du er godt beskyttet på de kolde dage.

Trøjen er rigtig god som mellemlag om v … læs mere her
Er Dale of Norway Dalestølen, sweater, dame, mørkeblå/hvid på lager?

Annonce
Køb Dale of Norway Dalestølen, sweater, dame, mørkeblå/hvid

Beskrivelse

Dale of Norway Dalestølen, sweater, dame, mørkeblå/hvid fakta:

  • Navn: Dale of Norway Dalestølen, sweater, dame, mørkeblå/hvid
  • Pris: Kr. 2099.00
  • Mærke: Dale of Norway
  • Fri Fragt: Ja, ved køb over kr. 999
  • Kategori: Fleecetrøjer, skitrøjer og skipullies til damer
  • VareID: 21351-25016-69637

Bestil Dale of Norway Dalestølen, sweater, dame, mørkeblå/hvid fra Dale of Norway i dag til kun kr. 2099.00 – så sendes den direkte til dig.

Dale of Norway Dalestølen, sweater, dame, mørkeblå/hvid til den aktive vinter

Dale of Norway Dalestølen, sweater, dame, mørkeblå/hvid fås sammen med en masse andre varer lige her i shoppen i vores gruppe af varer Fleecetrøjer, skitrøjer og skipullies til damer. Du får oven i købet lovpligtige 14 dages returret der giver dig en god sikkerhed, hvis du alligevel ikke skal bruge din vare. Fun fact er at de fleste shoppere i Danmark køber Dale of Norway Dalestølen, sweater, dame, mørkeblå/hvid hos onlineshoppen AktivVinter.dk, som ofte har gode tilbud og sørger for du sparer gode penge. Her i online shoppens kæmpe udvalg går mange på jagt efter deres mål, det kan jo passende være produktet er på siden. Købes der ind i online webshops sparer du penge- det skyldes bl.a. at sådan noget som husleje kan være meget lavere, da en god beliggenhed ikke er nødvendig.

Dale of Norway Dalestølen, sweater, dame, mørkeblå/hvid – dine fordele når du køber online

Det er værd at huske på, når der shoppes online, får du nogle bedre betingelser, fordi webshops er underlagt en lovgivning, de skal følge. Du får med dine varer 14 dages returret. når du har handlet dine varer, og nogle webshops har valgt at give mere end standard returretten og giver meget længere returtid. Derudover har du et meget større udvalg, og priser og betingelser er let for dig at sammenligne, i den store skov af webshops, der er derude. For at det ikke skal være løgn, kan du endda lave en prissammenligning direkte på din mobiltelefon i bussen eller toget. Du får også en anden stor fordel, når du shopper online, og det er du slipper for, at varens pris er forskellige fra skiltet og til kasseapparatet, så du skal stå i kø bagefter for at få den rigtige pris. Når du har handlet dine produkter, kommer de hjem til din adresse, eller du kan bede dem om at sende til dit arbejde i stedet for, så vælg det, der passer bedst til dig. Det med at stå i kø i en butik er efterhånden ret gammeldags, når du køber online så gå bare direkte til kassen, når du har fundet dine varer, og betal med det samme, så undgår du skrigende unger, der plager deres forældre om slik og søde sager.

88 reviews for Dale of Norway Dalestølen, sweater, dame, mørkeblå/hvid

Vær den første til at anmelde “Dale of Norway Dalestølen, sweater, dame, mørkeblå/hvid”