Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

2117 of Sweden Klacken, regnbukser, junior, sort

Varenummer (SKU): 22546-26209-72475 Kategori:
Tilbud
Flere billeder

kr. 559,00

(34 kundeanmeldelser)

Klacken regnbukserne er designet helt simple, således at de er ideelle som de lette bukser du kan have med på turen og hurtigt tage på hvis regnen skulle komme.

Bukserne har to lommer, så du let kan tilgå de småting du ikke har i en eventuel rygsæk.

Spe … læs mere her
Er 2117 of Sweden Klacken, regnbukser, junior, sort på lager?

Annonce
Køb 2117 of Sweden Klacken, regnbukser, junior, sort

Beskrivelse

2117 of Sweden Klacken, regnbukser, junior, sort fakta:

  • Navn: 2117 of Sweden Klacken, regnbukser, junior, sort
  • Pris: Kr. 499.00
  • Mærke: 2117 of Sweden
  • Fri Fragt: Ja, ved køb over kr. 999
  • Kategori: Regntøj til børn
  • VareID: 20861-24526-67768

Bestil 2117 of Sweden Klacken, regnbukser, junior, sort fra 2117 of Sweden i dag til kun kr. 499.00 – så sendes den direkte til dig.

2117 of Sweden Klacken, regnbukser, junior, sort til den aktive vinter

2117 of Sweden Klacken, regnbukser, junior, sort er stadig en af de mest eftertragtede varer her i webshoppen i vores varekategori Regntøj til børn. Og hey – du får jo også lige lovpligtige 14 dages returret der sikrer dig, hvis du mod forventning skulle fortryde købet af din vare. Den gode service betyder at rigtig mange i Danmark køber deres 2117 of Sweden Klacken, regnbukser, junior, sort hos onlineshoppen AktivVinter.dk, der har forstået vigtigheden af at have de rigtige varer på hylden. Vi har håndplukket varerne og blandt dem finder mange det de leder efter, deriblandt også produktet er på siden. Når der handles i webshop kan priserne være lavere- det skyldes bl.a. at sådan noget som husleje kan være meget lavere, da en god beliggenhed ikke er nødvendig.

2117 of Sweden Klacken, regnbukser, junior, sort – dine fordele når du køber online

Køber du varer online, er du sikret lidt bedre rettigheder, end hvis du handler i en fysisk butik. Den danske lovgivning giver dig 14 dages returret. efter du har foretaget dit køb på nettet, og nogle webshops har valgt at give mere og nogle giver endda et helt års returret. Husk også på, at du online har et kæmpe udvalg, og det gør en prissammenligning let, i den store skov af webshops, der er derude. Og du kan faktisk sammenligne priser når du har lyst, uden at være afhængig af butikkers åbningstider. Du får også en anden stor fordel, når du shopper online, og det er du slipper for, at bære alle varerne fra butikkens hylder hele vejen gennem butikken og hjem til dig selv. Et fragtfirma som f.eks. Postnord eller GLS sender varerne til din adresse, eller de kan blive sendt til din arbejdsplads, og det kan frit vælges, når du angiver leveringadresse. Den irriterende kassekø undgår du ved at handle online så gå let og ubesværet direkte til kassen, når du er færdig med at handle, så ungå de trælse frustrationer over, at det kan tage så lang tid for folk at finde de sidste mønter frem.

34 reviews for 2117 of Sweden Klacken, regnbukser, junior, sort

Vær den første til at anmelde “2117 of Sweden Klacken, regnbukser, junior, sort”