Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

2117 of Sweden Isfall, skijakke, junior, guld

Varenummer (SKU): 21058-24723-68607 Kategori:
Tilbud
Flere billeder

kr. 659,00

(66 kundeanmeldelser)

Isfall modellen er en vind- og vandtæt jakke lavet med tanke på skiløb, men kan også sagtens bruges til almindelig vinterbrug.

Jakken har en god vandtæthed, og de tapede syninger understøtter dette rigtig godt. Derudover er den DWR behandlet som giver en … læs mere her
Er 2117 of Sweden Isfall, skijakke, junior, guld på lager?

Annonce
Køb 2117 of Sweden Isfall, skijakke, junior, guld

Beskrivelse

2117 of Sweden Isfall, skijakke, junior, guld fakta:

  • Navn: 2117 of Sweden Isfall, skijakke, junior, guld
  • Pris: Kr. 879.00
  • Mærke: 2117 of Sweden
  • Fri Fragt: Ja, ved køb over kr. 999
  • Kategori: Skijakker til børn
  • VareID: 21058-24723-68607

Bestil 2117 of Sweden Isfall, skijakke, junior, guld fra 2117 of Sweden i dag til kun kr. 879.00 – så sendes den direkte til dig.

2117 of Sweden Isfall, skijakke, junior, guld til den aktive vinter

2117 of Sweden Isfall, skijakke, junior, guld er klar til dig her i shoppen. Du finder den i den godt sælgende kategori Skijakker til børn. Det er ret godt at du får lovpligtige 14 dages returret der er en god garanti mod at købe det forkerte. Du kan inden for fristen bare returnere din vare. Du kan roligt gøre som rigtig mange andre har gjort før dig og købe din 2117 of Sweden Isfall, skijakke, junior, guld hos onlineshoppen AktivVinter.dk, der virkelig har samlet toppen af de mest populære varer. I det store udvalg af varer kan du helt sikkert finde noget du kan li, som jo fx kan være det produkt på denne side. Når du handler online kan priserne være lavere- fordi webshoppen ikke har udgifter til en fysisk butik.

2117 of Sweden Isfall, skijakke, junior, guld – dine fordele når du køber online

Hvis du shopper online, får du nogle bedre betingelser, end loven foreskriver for de fysiske butikker. Danske webshops skal jf. loven give 14 dages returret. efter du har foretaget dit køb på nettet, og du kan finde webshops der giver mere for at skille sig ud fra konkurrenterne i markedet. At webshops har alt liggende klar til dig online, betyder også at deres priser online, og det er let at gennemskue, hvilken pris og betingelser der er bedst, uden af være afhængig af, at det skal være tæt på din bopæl. Og du kan endda gøre det fra mobilen eller en tablet uden brug af en computer. Den helt stort fordel ved købe produkterne online er at slippe for, at være underlagt butikkernes åbningstider. Online shoppen får Posten til at levere dine varer til din adresse, eller de kan blive sendt til din arbejdsplads, så vælg det, der passer bedst til dig. Den irriterende kassekø undgår du ved at handle online køer er en saga blot, her er det direkte til kassen og betale med det samme, så det er slut med at blive irriteret over langsomme mennesker i køen.

66 reviews for 2117 of Sweden Isfall, skijakke, junior, guld

Vær den første til at anmelde “2117 of Sweden Isfall, skijakke, junior, guld”