Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

Salomon X10 ERGO S3, skistave, sort/rød

Varenummer (SKU): 21233-24898-69374 Kategori: Tag:
Tilbud
Flere billeder

Original price was: kr. 549,00.Current price is: kr. 439,00.

(18 kundeanmeldelser)

Salomon X10 ERGO S3 er et par moderne og slidstærke skistave med ergonomisk greb der tilbyder et justerbart og sikker stroppindføring. Indføringen er justerbar og passer alle størrelser skihandsker. Hvis uheldet er ude, beskytter sikkerhedsudløsningen dig … læs mere her
Er Salomon X10 Ergo S3, skistave, sort/rød på lager?

Annonce
Køb Salomon X10 Ergo S3, skistave, sort/rød

Beskrivelse

Salomon X10 Ergo S3, skistave, sort/rød fakta:

  • Navn: Salomon X10 Ergo S3, skistave, sort/rød
  • Pris: Kr. 439.00
  • Mærke: Salomon
  • Fri Fragt: Ja, ved køb over kr. 999
  • Kategori: Skistave
  • VareID: 21233-24898-69374

Bestil Salomon X10 Ergo S3, skistave, sort/rød fra Salomon i dag til kun kr. 439.00 – så sendes den direkte til dig.

Salomon X10 Ergo S3, skistave, sort/rød til den aktive vinter

Salomon X10 Ergo S3, skistave, sort/rød kan på grund af dens store popularitet nu findes i vores varekategori Skistave. Husk du får hele lovpligtige 14 dages returret oven i hatten når du køber din vare. Vidste du at størstedelen af dem der handler online køber Salomon X10 Ergo S3, skistave, sort/rød i den kendte webshop AktivVinter.dk, som giver dig det store udvalg til de rigtige priser. Blandt alle varerne i shoppen kan du helt sikkert finde noget du kan li, som jo fx kan være produktet er på siden. Ved at købe dine varer i en webshop er priserne bedre- det skyldes bl.a. at sådan noget som husleje kan være meget lavere, da en god beliggenhed ikke er nødvendig.

Salomon X10 Ergo S3, skistave, sort/rød – dine fordele når du køber online

Det er værd at huske på, når der shoppes online, er betingelserne lidt gunstigere, så du på nogle områder er bedre stillet, end hvis du handler I fysiske butikker. Dansk lov kræver af webshoppen, at de skal give dig 14 dages returret. efter du har foretaget dit køb på nettet, en del shops efterhånden giver endnu mere som ligger udover de lovpligtige 14 dage. Husk også på, at du online har et kæmpe udvalg, og det at sammenlligne priser bliver en leg, når man kan se de forskellige shops priser med det samme. Det er let i dag at sammenligne priser – du kan gøre det på alle tider af døgnet, så længe du er online. Mange har allerede fundet glæde ved at købe online og slippe for, at bæreposen med varerne går i stykker på vej hjem. Når du har købt dine varer, sendes de til din adresse, eller de kan blive sendt til din arbejdsplads, og få den løsning, der passer bedst for dig. I dag er der ingen grund til at skulle stå i kø ved en kasse – ved online handel køen er der slet ikke, når du handler online, så det er slut med at blive irriteret over langsomme mennesker i køen.

18 reviews for Salomon X10 ERGO S3, skistave, sort/rød

Vær den første til at anmelde “Salomon X10 ERGO S3, skistave, sort/rød”