Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

Cairn Stratos, skibriller, mat sort

Varenummer (SKU): 19073-22727-62126 Kategori: Tag:
Tilbud
Flere billeder

Original price was: kr. 749,00.Current price is: kr. 599,00.

(97 kundeanmeldelser)

Stratos skibrillen er en skibrille som er tilfredsstille for rigtig mange skiløbere. Den kommer med en anti-dug behandlet kategori 3 dobbeltlinse, som er ekstra god i det flotte solskinsvejr.

Dobbeltlinsen beskytter mod UV-stråler, har masser af ventila … læs mere her
Er Cairn Stratos, skibriller, mat sort på lager?

Annonce
Køb Cairn Stratos, skibriller, mat sort

Beskrivelse

Cairn Stratos, skibriller, mat sort fakta:

  • Navn: Cairn Stratos, skibriller, mat sort
  • Pris: Kr. 599.00
  • Mærke: Cairn
  • Fri Fragt: Ja, ved køb over kr. 999
  • Kategori: Skibriller / ski goggles
  • VareID: 19073-22727-62126

Bestil Cairn Stratos, skibriller, mat sort fra Cairn i dag til kun kr. 599.00 – så sendes den direkte til dig.

Cairn Stratos, skibriller, mat sort til den aktive vinter

Cairn Stratos, skibriller, mat sort er ret populær blandt alle vores varer i onlineshoppen i den eftertragtede varegruppe Skibriller / ski goggles. Din pakke kommer hjem til dig med lovpligtige 14 dages returret hvis du skulle fortryde dit køb din vare. Vidste du at størstedelen af dem der handler online køber Cairn Stratos, skibriller, mat sort i webshoppen AktivVinter.dk, som er den foretrukne shop blandt online shoppere. Der er mange varer i shoppen og i det store udvalg kan du helt sikkert finde noget du kan li, og der kan klikkes køb på dette produkt. Købes der ind i online webshops sparer du penge- fordi webshoppen ikke har udgifter til en fysisk butik.

Cairn Stratos, skibriller, mat sort – dine fordele når du køber online

Køber du varer online, er betingelserne lidt gunstigere, så du på nogle områder er bedre stillet, end hvis du handler I fysiske butikker. Loven siger, du har ret til at returnere dine varer indenfor 14 dage. efter du har købt dine varer, og i nogle tilfælde giver shoppen endda mere der kan forlænge din standard returret med både uger og måneder. En anden fordel ved online shops er, at alle varer og priser ligger online, og priser og betingelser er let for dig at sammenligne, blandt de mange udbydere af varer, der findes online. For at det ikke skal være løgn, kan du endda lave en prissammenligning når du sidder på toilettet med din mobiltelefon. Når du handler online er du også fri for, at være afhængig af at nå at handle i butikkens åbningstid. Webshoppen sender din varer direkte til din adresse, hvis du ikke har valgt at få dem sendt hen til dit arbejde, du skal bare huske at vælge den rigtige adresse. Hvor mange gange har du stået i kø i en butik – det er slut nu, når du handler online så det er direkte til kassen, når du er færdig med at handle, så er det aldrig mere ubehaget ved at stå alt for tæt i en kø til kassen.

97 reviews for Cairn Stratos, skibriller, mat sort

Vær den første til at anmelde “Cairn Stratos, skibriller, mat sort”