Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

Accezzi Lite Composite skistav

Varenummer (SKU): 18494-22150-60170 Kategori:
Tilbud
Flere billeder

Original price was: kr. 499,00.Current price is: kr. 299,00.

Accezzi Comp Lite er måske den ultimative skistav til prisen. Staven er lavet af glasfiber, hvilket holder vægten nede samtidigt med, at det øger smidigheden. Istedet for at brække eller bøje under højt pres flexer den stav altså bare i et splitsekund, hv … læs mere her
Er Accezzi Lite Composite skistav på lager?

Annonce
Køb Accezzi Lite Composite skistav

Beskrivelse

Accezzi Lite Composite skistav fakta:

  • Navn: Accezzi Lite Composite skistav
  • Pris: Kr. 299.00
  • Mærke: Accezzi
  • Fri Fragt: Ja, ved køb over kr. 999
  • Kategori: Skistave
  • VareID: 18494-22150-60170

Bestil Accezzi Lite Composite skistav fra Accezzi i dag til kun kr. 299.00 – så sendes den direkte til dig.

Accezzi Lite Composite skistav til den aktive vinter

Accezzi Lite Composite skistav er en af de mest populære varer her på shoppen i den altid eftertragtede varekategori Skistave. Du bliver ved købet også tildelt lovpligtige 14 dages returret med når du køber din vare. Fun fact er at de fleste shoppere i Danmark køber Accezzi Lite Composite skistav hos den populære shop AktivVinter.dk, der giver dig det store udvalg af de produkter du leder efter. Det store vareudvalg giver en stor pulje af varer, og her finder mange det de leder efter, deriblandt også produktet er på siden. Køber du varer online kan priserne være lavere- det skyldes bl.a. at sådan noget som husleje kan være meget lavere, da en god beliggenhed ikke er nødvendig.

Accezzi Lite Composite skistav – dine fordele når du køber online

Det er værd at huske på, når der shoppes online, er du stillet lidt bedre, som ikke nødvendigvis findes i fysiske butikker. Den danske lovgivning giver dig 14 dages returret. efter du har købt dine varer, og nogle webshops har valgt at give mere og nogle giver endda et helt års returret. Når webshops har hele deres varekatalog liggende online, kan du se hele udvalget, og priser og betingelser er let for dig at sammenligne, blandt de mange udbydere af varer, der findes online. Og du kan endda gøre det fra mobilen eller en tablet uden brug af en computer. En anden ting du også slipper for, at være underlagt butikkernes åbningstider. Et fragtfirma som f.eks. Postnord eller GLS sender varerne til din adresse, alternativt kan de sendes til dig arbejde, og det giver en god fleksibilitet for dig. Du kan også springe en lang kø ved kassen over køer er en saga blot, her er det direkte til kassen og betale med det samme, så slip for de sædvanlige forkerte valg af kø – man vælger altid den langsomste.

Anmeldelser

Vær den første til at anmelde “Accezzi Lite Composite skistav”