Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

Salomon Outlife Duffel 70, sort

Varenummer (SKU): 21289-24954-69507 Kategori:
Tilbud
Flere billeder

Original price was: kr. 1.299,00.Current price is: kr. 989,00.

(15 kundeanmeldelser)

Salomon Outlife 70 er en kraftig og slidstærk duffelbag, som er lavet i vandafvisende materialer.

Med en størrelse på 70 liter, er der god plads til alt dit grej og udstyr, hvilket gør den oplagt som en større rejsetaske, eller til en weekendtur.

Den al … læs mere her
Er Salomon Outlife Duffel 70, sort på lager?


Køb Salomon Outlife Duffel 70, sort

Beskrivelse

Salomon Outlife Duffel 70, sort fakta:

  • Navn: Salomon Outlife Duffel 70, sort
  • Pris: Kr. 989.00
  • Prisgaranti: Ja
  • Fragt: Kr. 39
  • Mærke: Salomon
  • Fri Fragt: Ja, ved køb over kr. 999
  • Kategori: Rejsetasker
  • VareID: 21289-24954-69507

Bestil Salomon Outlife Duffel 70, sort fra Salomon i dag til kun kr. 989.00 – så sendes den direkte til dig.

Salomon Outlife Duffel 70, sort til din ferie

Salomon Outlife Duffel 70, sort er klar til dig her i shoppen. Du finder den i kategorien Rejsetasker. Husk du får hele lovpligtige 14 dages returret som er en fin sikkerhed for dig, hvis du nu fortryder dig køb af din vare. Du kan roligt gøre som rigtig mange andre har gjort før dig og købe din Salomon Outlife Duffel 70, sort ved den velkendte shop Skisport.dk, der har forstået vigtigheden af at have de rigtige varer på hylden. Blandt alle varerne i shoppen kan du helt sikkert finde noget du kan li, som jo fx kan være den vare du kigger på lige nu. Når der handles i webshop er priserne bedre- og det lader sig gøre, når man ikke skal betale til showroom og butikker på dyre adresser.

Salomon Outlife Duffel 70, sort og fordelene ved at købe online

Når du handler online, giver de dig lidt bedre rettigheder, end hvis du handler i en fysisk butik. Varer som er købt i en dansk webshop, skal have returret i 14 dage. efter du har foretaget dit køb på nettet, en del shops efterhånden giver endnu mere som ligger udover de lovpligtige 14 dage. Derudover har du et meget større udvalg, og det bevirker, at du med få klik kan finde det bedste tilbud, i de mange webshops der er på det danske marked. Og i dag kan du uden videre sammenligne priser på alle tider af døgnet, så længe du er online. Den helt stort fordel ved købe produkterne online er at slippe for, at bære alle varerne fra butikkens hylder hele vejen gennem butikken og hjem til dig selv. Et fragtfirma som f.eks. Postnord eller GLS sender varerne til din adresse, eller de kan blive sendt til din arbejdsplads, så du kan frit vælge den løsning, der er bedst for dig. I onlineshoppen er der ingen kø så gå let og ubesværet direkte til kassen, når du er færdig med at handle, så er det aldrig mere ubehaget ved at stå alt for tæt i en kø til kassen.

15 reviews for Salomon Outlife Duffel 70, sort

Vær den første til at anmelde “Salomon Outlife Duffel 70, sort”