Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

Hestra Heli Ski Liner, inderhandsker, dame, hvid

Varenummer (SKU): 21190-24855-69181 Kategori:
Flere billeder

kr. 299,00

(91 kundeanmeldelser)

Har du været god til at passe på dine Hestra skihandsker i en sådan grad at inderhandsken er slidt op? Så kan inderhandskerne heldigvis købes separat lige her.

Ligesom du måske har været vant til, så er inderhandsken isoleret med G-Loft, som sikrer at va … læs mere her
Er Hestra Heli Ski Liner, inderhandsker, dame, hvid på lager?

Annonce
Køb Hestra Heli Ski Liner, inderhandsker, dame, hvid

Beskrivelse

Hestra Heli Ski Liner, inderhandsker, dame, hvid fakta:

  • Navn: Hestra Heli Ski Liner, inderhandsker, dame, hvid
  • Pris: Kr. 299.00
  • Mærke: Hestra handsker og luffer
  • Fri Fragt: Ja, ved køb over kr. 999
  • Kategori: Skihandsker og luffer til damer
  • VareID: 21190-24855-69181

Bestil Hestra Heli Ski Liner, inderhandsker, dame, hvid fra Hestra handsker og luffer i dag til kun kr. 299.00 – så sendes den direkte til dig.

Hestra Heli Ski Liner, inderhandsker, dame, hvid til den aktive vinter

Hestra Heli Ski Liner, inderhandsker, dame, hvid kan på grund af dens store popularitet nu findes i vores gruppe af varer Skihandsker og luffer til damer. Du bliver ved købet også tildelt lovpligtige 14 dages returret der sikrer dig, hvis du mod forventning skulle fortryde købet af din vare. Det er efterhånden velkendt at online shoppere køber deres Hestra Heli Ski Liner, inderhandsker, dame, hvid hos onlineshoppen AktivVinter.dk, som ikke bare er en døgnflue, men har bevist sit eksistensgrundlag gennem lang tid. Der er mange varer i shoppen og i det store udvalg er der helt sikkert noget for dig, det kan jo passende være det produkt på denne side. Når der handles i webshop kan priserne findes lavere end i butikker- og det lader sig gøre, når man ikke skal betale til showroom og butikker på dyre adresser.

Hestra Heli Ski Liner, inderhandsker, dame, hvid – dine fordele når du køber online

Køber du produkter i forskellige webshops, er du sikret lidt bedre rettigheder, end hvis du handler i en fysisk butik. Produkter der handles i en dansk shop, skal have 14 dages returret. når du har handlet dine varer, der er endda shops, der vælger at give mere som ligger udover de lovpligtige 14 dage. At handle online giver dig også en anden fordel, som er et stort udvalg, og det er let at gennemskue, hvilken pris og betingelser der er bedst, når man kan se de forskellige shops priser med det samme. Og du kan endda gøre det super hurtigt, det er bare lige at finde de shop, der sælger din vare. Ved at købe dine varer online, slipper du for, at skulle slæbe varerne hjem fra butikken. Når du har købt dine varer, sendes de til din adresse, alternativt kan de sendes til dig arbejde, og det giver en god fleksibilitet for dig. Den irriterende kassekø undgår du ved at handle online så gå let og ubesværet direkte til kassen, når du er færdig med at handle, så slip for de sædvanlige forkerte valg af kø – man vælger altid den langsomste.

91 reviews for Hestra Heli Ski Liner, inderhandsker, dame, hvid

Vær den første til at anmelde “Hestra Heli Ski Liner, inderhandsker, dame, hvid”