Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

Dale of Norway Tyssøy, sweater, herre, navy

Varenummer (SKU): 20230-23885-65524 Kategori:
Tilbud
Flere billeder

Original price was: kr. 2.099,00.Current price is: kr. 1.589,00.

(7 kundeanmeldelser)

Tussøy sweateren er blevet til som en kombination af to ikoniske trøjer fra Dale of Norway. Sotra sweateren med sit komplekse mønster samt den officielle sweater fra OL i 1964 i Innsbruck. Det giver dig en sweater i utrolig god kvalitet med et design der … læs mere her
Er Dale of Norway Tyssøy, sweater, herre, navy på lager?

Annonce
Køb Dale of Norway Tyssøy, sweater, herre, navy

Beskrivelse

Dale of Norway Tyssøy, sweater, herre, navy fakta:

  • Navn: Dale of Norway Tyssøy, sweater, herre, navy
  • Pris: Kr. 1589.00
  • Mærke: Dale of Norway
  • Fri Fragt: Ja, ved køb over kr. 999
  • Kategori: Fleecetrøjer, skitrøjer og skipullies
  • VareID: 20230-23885-65524

Bestil Dale of Norway Tyssøy, sweater, herre, navy fra Dale of Norway i dag til kun kr. 1589.00 – så sendes den direkte til dig.

Dale of Norway Tyssøy, sweater, herre, navy til den aktive vinter

Dale of Norway Tyssøy, sweater, herre, navy kan man finde her i shoppen blandt alle varerne i kategorien Fleecetrøjer, skitrøjer og skipullies. Vidste du, at du også får lovpligtige 14 dages returret til at sikre dig mod fortrydelse af købet af din vare. Du kan roligt gøre som rigtig mange andre har gjort før dig og købe din Dale of Norway Tyssøy, sweater, herre, navy online hos webshoppen AktivVinter.dk, som ofte har gode tilbud og sørger for du sparer gode penge. Her i online shoppens kæmpe udvalg er der helt sikkert noget for dig, deriblandt også dette produkt. Når du handler online er priserne bedre- når webshoppen sparer de penge som en almindelig butik bruger, så kommer det dig til gode.

Dale of Norway Tyssøy, sweater, herre, navy – dine fordele når du køber online

Køber du produkter i forskellige webshops, er du stillet lidt bedre, fordi webshops er underlagt en lovgivning, de skal følge. Alle danske webshops skal jævnfør loven give 14 dages returret. når produkterne er købt online, der findes også shops, der er endnu bedre og giver mere end de 14 dage, de er forpligtet til. En anden fordel ved online shops er, at alle varer og priser ligger online, som gør det let at sammenligne priser, i den store skov af webshops, der er derude. Du kan oven i købet gøre det så snart du lige har fem minutter, og sidder ved computeren eller med din telefon. En af de store fordele når du handler online, er du slipper for, at du ikke kan bære alle din varer på én gang og skal gå flere gange frem og tilbage til bilen. Webshoppen kan sende produkterne hjem til dig, eller du kan bede dem om at sende til dit arbejde i stedet for, du skal bare huske at vælge den rigtige adresse. Det med at stå i kø i en butik er efterhånden ret gammeldags, når du køber online så det er direkte til kassen, når du er færdig med at handle, så ungå de trælse frustrationer over, at det kan tage så lang tid for folk at finde de sidste mønter frem.

7 reviews for Dale of Norway Tyssøy, sweater, herre, navy

Vær den første til at anmelde “Dale of Norway Tyssøy, sweater, herre, navy”