Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

Kilpi Jager, skiundertrøje, plus size, herre, mørkegrå

Varenummer (SKU): 20322-23977-65735 Kategori:
Tilbud
Flere billeder

Original price was: kr. 899,00.Current price is: kr. 499,00.

(98 kundeanmeldelser)

Jager undertrøjen er en utrolig varm og praktisk trøje, som er ideel til at have inden under de ydre lag tøj når det er vinter. Den egner sig godt til skiløb eller andre vinter aktiviteter.

Merinoulden er både varm og åndbar, så du er sikret optimal varm … læs mere her
Er Kilpi Jager, skiundertrøje, plus size, herre, mørkegrå på lager?

Annonce
Køb Kilpi Jager, skiundertrøje, plus size, herre, mørkegrå

Beskrivelse

Kilpi Jager, skiundertrøje, plus size, herre, mørkegrå fakta:

  • Navn: Kilpi Jager, skiundertrøje, plus size, herre, mørkegrå
  • Pris: Kr. 499.00
  • Mærke: Kilpi
  • Fri Fragt: Ja, ved køb over kr. 999
  • Kategori: Skiundertøj til herrer
  • VareID: 20322-23977-65735

Bestil Kilpi Jager, skiundertrøje, plus size, herre, mørkegrå fra Kilpi i dag til kun kr. 499.00 – så sendes den direkte til dig.

Kilpi Jager, skiundertrøje, plus size, herre, mørkegrå til den aktive vinter

Kilpi Jager, skiundertrøje, plus size, herre, mørkegrå er en af de førende varer her på shoppen, og ligger i den eftertragtede varegruppe Skiundertøj til herrer. Der følger også lovpligtige 14 dages returret med når du køber din vare. Vidste du at størstedelen af dem der handler online køber Kilpi Jager, skiundertrøje, plus size, herre, mørkegrå hos onlineshoppen AktivVinter.dk, som giver dig det store udvalg til de rigtige priser. Vi har håndplukket varerne og blandt dem går mange på jagt efter deres mål, deriblandt også dette produkt. Køber du varer online er priserne mere attraktive end i butikkerne- det er effekten af, at den attraktive adresse på strøget ikke er nødvendig, og man dermed sparer meget på huslejen.

Kilpi Jager, skiundertrøje, plus size, herre, mørkegrå – dine fordele når du køber online

Køber du varer online, får du andre fordele, end hvis du handler i en fysisk butik. Du skal kunne returnere dine varer i 14 dage. efter du har købt dine varer, der er endda shops, der vælger at give mere for at skille sig ud fra konkurrenterne i markedet. At handle online giver dig også en anden fordel, som er et stort udvalg, og det er let at gennemskue, hvilken pris og betingelser der er bedst, blandt de mange udbydere af varer, der findes online. Og du kan endda gøre det når du har lyst, uden at være afhængig af butikkers åbningstider. Ved at købe dine varer online, slipper du for, at døje med at få bugseret alle varerne hjem til dig selv. Et fragtfirma som f.eks. Postnord eller GLS sender varerne til din adresse, hvis du ikke har valgt at få dem sendt hen til dit arbejde, så du kan frit vælge den løsning, der er bedst for dig. Det med at stå i kø i en butik er efterhånden ret gammeldags, når du køber online så gå bare direkte til kassen, når du har fundet dine varer, og betal med det samme, så behøver du ikke længere forudsige, hvilken kø der er hurtigst – vi gætter aldrig rigtigt alligevel.

98 reviews for Kilpi Jager, skiundertrøje, plus size, herre, mørkegrå

Vær den første til at anmelde “Kilpi Jager, skiundertrøje, plus size, herre, mørkegrå”